076-5645050 info@smobreda.nl

In een indrukwekkende prestatie heeft het team #SMOBreda afgelopen weekend deelgenomen aan de Socialrun 2023. Wij doen mee aan de Socialrun om een bijdrage te leveren aan de strijd tegen stigma rondom psychische aandoeningen.

“Het team dat laat zien waar het over gaat tijdens Socialrun.”

Door samen met ons team deze estafette van 565 kilometer te volbrengen in 48 uur, zetten wij ons in voor meer openheid en begrip over psychische kwetsbaarheid.

Het weekend stond in het teken van solidariteit, inspirerende verhalen delen en er onvoorwaardelijk voor elkaar zijn. De kernwaarden van de Socialrun – authenticiteit en acceptatie – werden ten volle omarmd.

Deze prestatie zou niet mogelijk zijn geweest zonder de onvermoeibare inzet van het team #SMOBreda, de steun van toegewijde supporters, en de genereuze bijdragen van sponsoren. Dit initiatief benadrukt niet alleen het belang van teamwork en doorzettingsvermogen, maar draagt ook bij aan bewustwording omtrent mentale gezondheid en het doorbreken van stigma’s.

Nieuwsberichten

Gerelateerd

Buurtpleinen

Buurtpleinen

Op verschillende plekken in ons land ontstaan initiatieven voor gemengd wonen. Hierbij staat de verbinding tussen mensen centraal. Oudere en jongere mensen wonen er bijvoorbeeld samen. Of senioren met en zonder zorgvraag. Wat zijn de verwachtingen? En hoe bevalt het...

Lees meer